PLANIKA FIRE LINE AUTOMATIC

Exclusieve hoogtechnologische bio-haarden

CONTACTEER PLANIKA

PLANIKA FIRE LINE AUTOMATIC

Types FLA3 en FLA 3+

Exclusief en Automatisch

De “Fire Line Automatic” zijn hoog technologische, exclusieve en automatische bio-haarden van Planika die werken op een Bio-ethanol derivaat FANOLA. Deze haarden laten toe gebruikt te worden zonder rookafvoer of ventilatie. Het gepatenteerde BEV verbrandingssysteem zorgt ervoor dat U een volledige zuivere verbranding heeft. Dat betekent: geen rook, geen reuk en geen roet.

De Fire Line Automatic 3 reeks of kortweg FLA 3 beschikken over een volledig automatische ontsteking en doving, op het bedieningspaneel kan u de vlamhoogte regelen, via de applicatie voor smartphone of tablet kan u het volledige toestel bedienen. De FLA3 + reeks beschikken over grotere reservoirs tot wel 30 liter. Het vullen van al onze toestellen gebeurd volledig veilig met een pompsysteem.

De FLA 3 en FLA 3+ is beschikbaar in elke gewenste afmeting met een max. lengte van 3m, er bestaat de mogelijkheid verschillende haardunits aan elkaar te schakelen zodat U haarden kan creëren tot wel 8m. lang zoals in het restaurant IZEL van Conrad Hotel Dubai en andere realisaties in verschillende Hilton en Kempinski hotels.

Contacteer Planika voor meer info

Technische fiches