01/

Ontdek Planika Fires

Met Planika waait een frisse wind door het landschap van haarden en vuren. Een doordacht design, ecologisch verantwoord, en zonder nood aan rookafvoer!

meer
02/

Welkom in onze showroom

In onze showroom aan de Oostmalsesteenweg in Ranst - Emblem tonen we u de diverse mogelijkheden en begeleiden we u graag naar de oplossing die het beste bij u past.

meer

PLANIKA - New Sense of Fire

Planika bio haarden zijn inventieve, technologisch geavanceerde haarden voor onze hedendaagse levensstijl. Planika haarden combineren een moderne, elegante uitstraling met de geavanceerde technologie van milieuvriendelijke, rookloze bioalcohol en zonder gebruik van enig afvoerkanaal. Planika haarden dienen niet alleen als interieur decoratie, maar zijn echte design open haarden, die een bijzondere sfeer in ons dagelijks leven creŽren.

page1_img

Fire Line Automatic

Fire Line Automatic is de meest innovatieve bioalcohol haard van Planika. Dankzij de geavanceerde technologie, kan iedereen genieten van echt vuur zonder rook, geur of as.

meer

Push Button Fireplaces

De manueel bediende en bovendien zuinige haarden van Planika benadrukken de visuele effecten van een mooi vuur. Zonder warmteoverdracht naar de omgeving.

meer
page1_img
page1_img

Outdoor Freestanding

Een perfect idee voor een haard tijdens de gezellige zomeravonden in uw tuin, of zelfs binnenshuis. De op bioalcohol gebaseerde brandstof FANOLA© zorgt voor een rookvrij vuur.

meer

page1_img

Warme sfeer dankzij ecologisch verantwoord natuurlijk vuur!

Laat u verrassen door de vele mogelijkheden van Planika Fires. Indoor of outdoor, in uw private woning, of in een commercieel concept. Wij nemen graag de tijd om u te begeleiden naar de ideale oplossing voor uw specifieke behoefte!
vraag info

Contacteer ons en ontdek
de prachtige Planika haarden